Info

Han jobbar med reklam och älskar att fynda gamla skyltar & lampor i rostig industridesign. Hon jobbar med marknadsföring och blir lätt lite insnöad på hälsa & skönhet. Tillsammans driver de livsstilsbloggen Stones & Lilys. En blogg fylld med Inspiration, Resor, Mat & Dryck, Mode, Inredning och allt annat som sätter Guldkant på deras vardag.. Kontakt via stonesandlilys@gmail.com

Posts from the Göteborg Category

Efter en höst och vinter fylld med alldeles för mycket saker och alldeles för lite tid tog vi beslutet att pausa bloggen lite. MEN nu är vi tillbaka.

Efter köp av lägenhet och allt som det innebär, befordran och massor av jobb, flytt, renovering, renovering och renovering har vi nu landat. Vi ser fram emot att få dela vårt nya hem, våra nya inköp, vår matinspiration och våra nya äventyr med er alla igen. Vänner, familj, bekanta och avlägsna.. ni är alla mer än välkomna tillbaka till Stones & Lilys/ varma hälsningar Dan & Sofie

 

*

Den fjärde juli fyller Sofie år och detta året firades det i all enkelhet med en mysigkväll på Bar Himmel, högst upp på Avenyn. Här är ett par bilder som får oss att minnas tillbaka till denna varma sommarkväll fylld med rosé och ljumma vindar.

*

*

*

*

*

 

 

*

Näckrosdammen i Göteborg. Jag har passerat denna plats precis hur många gånger som helst påväg ner på stan, påväg hem från jobbet, på tidiga morgonpromenader och sena joggingturer. Men påväg hem efter en stros inne i stan en lördag såg jag plötsligt platsen med nya ögon. Älskade vackra Göteborg, som du aldrig slutar att leverera.