Info

Han jobbar med reklam och älskar att fynda gamla skyltar & lampor i rostig industridesign. Hon jobbar med marknadsföring och blir lätt lite insnöad på hälsa & skönhet. Tillsammans driver de livsstilsbloggen Stones & Lilys. En blogg fylld med Inspiration, Resor, Mat & Dryck, Mode, Inredning och allt annat som sätter Guldkant på deras vardag.. Kontakt via stonesandlilys@gmail.com

*

*

Lördagskväll @stonesandlilys. Sofie bjöd på burgare av nötkött och vit tryffelolja toppade med stekta tomater, Umamiketchup, parmesancrisp och shitakisvamp. De fantastiska burgarna, nästan lika goda som LA originalet,  sköljdes ner tillsammans med ett glas rött. Perfection.

 

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS