Info

Han jobbar med reklam och älskar att fynda gamla skyltar & lampor i rostig industridesign. Hon jobbar med marknadsföring och blir lätt lite insnöad på hälsa & skönhet. Tillsammans driver de livsstilsbloggen Stones & Lilys. En blogg fylld med Inspiration, Resor, Mat & Dryck, Mode, Inredning och allt annat som sätter Guldkant på deras vardag.. Kontakt via stonesandlilys@gmail.com

Efter en höst och vinter fylld med alldeles för mycket saker och alldeles för lite tid tog vi beslutet att pausa bloggen lite. MEN nu är vi tillbaka.

Efter köp av lägenhet och allt som det innebär, befordran och massor av jobb, flytt, renovering, renovering och renovering har vi nu landat. Vi ser fram emot att få dela vårt nya hem, våra nya inköp, vår matinspiration och våra nya äventyr med er alla igen. Vänner, familj, bekanta och avlägsna.. ni är alla mer än välkomna tillbaka till Stones & Lilys/ varma hälsningar Dan & Sofie

 

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS