Info

Han jobbar med reklam och älskar att fynda gamla skyltar & lampor i rostig industridesign. Hon jobbar med marknadsföring och blir lätt lite insnöad på hälsa & skönhet. Tillsammans driver de livsstilsbloggen Stones & Lilys. En blogg fylld med Inspiration, Resor, Mat & Dryck, Mode, Inredning och allt annat som sätter Guldkant på deras vardag.. Kontakt via stonesandlilys@gmail.com

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Highway_one_road_trip_3_6

*

*

*

Santa Barbara bjöd oss på några sköna dagar och en möjlighet att landa lite och samla alla fantastiska intryck. Vi spenderade två dagar på den fina sandstranden, strosade längs med huvudgatan och njöt av shopping, god mat & dryck. Santa Barbara kändes i det stora hela väldigt lugnt och tryggt.

Vi hittade en Vintagebutik som är väl värd ett besök om man befinner sig i SB, The Mermaid’s Chest på 16 Helena Ave. En kväll spenderade vi på Sandbar en härlig mexikansk restaurang som bjöd på stora kalla öl och mexikanskmat i amerikansk tappning. Hela upplevelsen toppades av ljumma kvällsvindar och livemusik.

*

*

*

*

*

*

Malibu levererade fantastiskt mysiga men också otroligt vräkiga strandhus, lyxiga bilar och den klassiska träpiren som gjord för en lunch. Vi köpte med oss några mycket goda burgare från Jack in the Box, slog oss ner på piren och njöt av sol, surfare och fiskare.

*

*

*

*

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS