Info

Han jobbar med reklam och älskar att fynda gamla skyltar & lampor i rostig industridesign. Hon jobbar med marknadsföring och blir lätt lite insnöad på hälsa & skönhet. Tillsammans driver de livsstilsbloggen Stones & Lilys. En blogg fylld med Inspiration, Resor, Mat & Dryck, Mode, Inredning och allt annat som sätter Guldkant på deras vardag.. Kontakt via stonesandlilys@gmail.com

*

*

*

*

Sista veckan på vår roadtrip tillbringade vi i härliga San Diego för några underbara lata dagar på stranden och lite shopping.

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

I solnedgången på en strand i San Diego gick han ned på ett knä och friade…

Not to be worried, döskalleringarna var bara temporära.

*
*

*

 

*

*

*

*

*

*

*

*

Mission Beach har förutom den långa vita sandstranden en lång boardwalk och en huvudgata fylld med små barer och restauranger.  En härlig mix av mexikanska influenser, det amerikanska och det smått bohemiska som alla locals i området tillför.

Highway_one_road_trip_6_8

*

*

*

Surf´s up… älskar att man påväg till frukoststället går förbi några grabbar som precis avslutat sitt morgonpass ute bland vågorna. Ned med våtdräkterna i bagaget och upp med brädorna på taket bara. Point break IRL.

 

*

*

Ett besök på Cheececake Factory gör dig sällan besviken. Är du allt för mätt för efterrätt går det bra att köpa med sig den hem.

*

*

Old Town är ett ganska turistigt men trots allt mysigt område som absolut är värt ett besök. Vi åkte dit en kväll och njöt av en god enchilada och några kalla öl.

*

*

*

*

*

*

Snabbguide San Diego

Ät: Cheesecake Factory för stora härliga portioner och den godaste efterrätten, Red Velvet Cheesecake. Mexikanskt i Old Town och burgare på något av de små haken i Mission Beach.

Drick: Öl på barerna nere i Mission Beach eller varför inte ett glas bubbel på stranden i solnedgången.

Shoppa: Westfield Horton Plaza downtown eller Fashion Valley för alla de stora kedjorna. För ett riktigt bra oulet besök Las Americas Premium Outlet precis vid gränsen över till Mexico.

 

 

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS